plate-ny-flat-mnavn-pink
Topbort-pink
GudindemBG-pink

 

Overskrifter-aftenpresentat

Overskrifter-cybeleOnana-24
Dufte og farver. Naturens gaver til dig. Lad dine øjne spejle dine indre farver; de farver, der gennemstrømmer dig lige nu. Ud fra dit valg af dufte og farver vil vi i fællesskab tilnærme os de behov, din sjæl og din krop p.t. udtrykker.

Hver Cybele Onana olie er som en symfoni af toner, der vibrerer med bestemte klange hos dig. Lad din næse føre dig igennem et duft-univers, der bringer dig i kontakt med din sjæls længsler og din krops behov. Lad dig besnære af Orientens varme, krydrede, eksotiske dufte, opliv dine sanser med citrusduftenes muntre toner, dulm dine nerver med urter og rødder. Brug dernæst dine foretrukne olier og mærk følelsen af fysisk og psykisk velvære.

Alle olier er rene produkter uden tilsætningsstoffer af nogen art. De har ikke undergået skadelig varmebehandling og indeholder kun naturens egne aromatiske dufte samt krystalessenser.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få besked om arrangementer. Du kan også samle en gruppe på fem – syv personer og booke en aften fra ca. kl. 18-22.

Pris: Kr 125,- pr. person (fuld pris: 250,- kr fratrækkes 125,- kr ved køb
af olie). Prisen dækker en kort reading på baggrund af dit valg af tarotkort, en gennemgang af dufte og farver samt et traktement. Kom gerne efter arbejde: du skal nok blive mæt. For præsentationer udenfor Storkøbenhavn skal mine transportudgifter dækkes af deltagerne.

Har du tilmeldt dig og melder du afbud samme dag – eller dukker du slet ikke op – vil jeg bede dig indbetale beløbet på Reg. nr. 2112 Konto nr. 3493424865. Beløbet dækker i så fald mine udgifter samt kompensation for tabt arbejdsfortjeneste. Husk: du optager en plads for en anden, jeg måske har afvist, da jeg kun kører med små hold.

Se evt. også under Cybele Onana Olier

Hvis du ønsker personlig konsultation, se da under Readings.
 

Sitemap

CHIRON v/ Cybele Onana Bonakouvi Ph.D Mob. +45 22 42 06 24  Copyright © 2006 / 09

Send e-mail til Cybele Onana