plate-ny-flat-80-4
Topbort
GudindemBG-95
 

 

pil-up
pil-up
pil-up

Overskrift---fra-naturens-2
Cybele Onana ansigts- og kropsolier er udviklet for dig, der hylder naturen og ønsker at tage imod hendes gaver med kærlighed, respekt og tanke for fremtiden. Alle olier indeholder krystalessenser og æteriske olier, der spiller sammen om at give dig en luksuriøs sanseoplevelse for krop og psyke. Lad din næse føre dig igennem et duftunivers, der bringer dig i kontakt med din sjæls længsler og din krops behov. Lad dig besnære af Orientens varme, krydrede, eksotiske dufte, opliv dine sanser med citrusduftenes muntre toner, dulm dine nerver med urter og rødder. Du kan dernæst bruge olierne til at fremme kvaliteter, du er i færd med at opøve, til at afhjælpe stress og anspændelse, til at sætte fut i dig, til at hjælpe dig med at favne livet, til at skabe glæde i dit sind og - naturligvis - til at frydes over din krop. Brug dine foretrukne olier og mærk følelsen af fysisk og psykisk velvære.

Olierne er fremstillede på basis af certificerede, koldpressede vegetabilske jomfruolier uden kemiske tilsætningsstoffer, syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer og parfumer. Det betyder, at olien har bevaret vitaminer, mineraler, flerumættede fedtsyrer m.m. Mandel, jojoba, macadamia, havtorn, kæmpenatlys, vildrose, granatæblekerne, kamelia og andre basisolier er tilsat æteriske olier (fra planternes olieceller) af overvejende økologisk kvalitet i afstemte kompositioner. Mange af olierne er gamle kulturolier. F.eks. blev olivenolie fremstillet allerede for 8000 år siden, og er siden hyppigt anvendt både som læge- og skønhedsmiddel. Vindruekerneolie kommer fra vin, der dyrkedes i bl.a. Palæstina for 5000 år siden, og granatæblet, hvis kerner giver en af de mest udsøgte - og dyreste- basisolier, siges i nogle legender at være frugten af livets træ i Edens have.
I alle mine olier indgår desuden krystalessenser af bl.a. rubin, smaragd, karneol og topas, der er nøje afpasset oliens duftnoter og hvis vibrationer styrker dit elektromagnetiske felt.

Overskrift-ydreogindre1
Olierne nærer og beroliger din hud og giver den et levende skær og en silkeblød overflade. Gennem huden føres de enkelte bestanddele via blodbanerne og lymfesystemet rundt i kroppen. På den måde kan olierne afhjælpe fysiske og psykiske ubalancer og styrke kroppens energicentre.
Sandeltræ og moskuskerner arbejder direkte på dit rodcenter og evt. problemer i tilknytning hertil. Kamfer og romersk kamille styrker luftvejssystemet og dit æterlegeme; tuberose, ylang ylang og osmanthus er skønne olier, når du vil understrege din kvindelighed; koriander og peber, når du ønsker at tænde et flammende bål.

Cybele Onana olier rummer et helt univers af sanseoplevelser, der nøje afspejler din livssituation. Brug din foretrukne olie med en duft, du tiltrækkes af som vejviser til at indkredse de symboler og arketyper, der optager dig lige nu. Du vil blive forbløffet over, i hvor høj grad olierne afspejler din livshistorie og dine skjulte talenter.
Har natten sænket sig over dig og længes du efter lys og glæde? Føler du det moderne livs mange krav som en voldsom byrde og savner du derfor en stærk skulder at læne dig op af? Har din krop - og dit sind - brug for udrensning? Eller har du lyst til at bevæge dig ud i det ukendte og prøve dig selv af på nye måder? At følge jasmingudindens kalden og lade dig beruse i hendes forførende og lokkende dans ved fuldmåne.....
Brug da æteriske olier og krystaller som næring, balsam og inspiration for din sjæls længsler. Inddrag evt. de farver, du er tiltrukket af - og som afspejler sig i dit valg af olie - da de giver et klart signal om din krop og din psykes ønsker.

Overskrifter-Perlen-i-mulin
Overalt på kloden ønsker mennesker at få fremgang, lykke, glæde, succes, fred og kærlighed. Men bag om disse ønsker ligger et meget større behov: behovet for at føle, at livet giver mening. At kunne sætte sig udover andre menneskers dom, at sige fra overfor autoriteternes stationære krav og følge den livsbane, som sjælen angiver, er det største kunstværk et menneske kan skabe. Ofte er vi længe fanger i livets spil før vi opdager, at fængslet er en anakronisme fra fortiden og at friheden kun er en tanke borte. Hvorfor er det så skræmmende at være fri? Måske fordi den gudsgnist, der frisætter os, skaber en sådan glæde i vort indre, at vi er nødt til at lægge fortiden bag os og bevæge os ud i ukendt terræn. Og både lykken og det ukendte skræmmer os.


“Kun i det omfang, vi udsætter os selv for tilintetgørelse, kan det i os, der er uudsletteligt, komme for en dag”.

Mine olier modsvarer forskellige faser af livets rejse, der grundlæggende er fælles for os alle. De hjælper til at slippe negativiteten, vreden, tvivlen, apatien, mismodet, depressionen og hvad vi ellers måtte møde og i stedet styrke den indre gudsgnist, kærligheden og glæden. Cybele Onana olier er en hyldest til perlen, der vokser i muslingeskallen, og som rummer billedet af sjælens vej for at vi hver især kan nå fuldendelse i skønhed. At transcendere smerten, at opnå Buddha-bevidsthed, at integrere det højere Selv, at lade sig oplyse ved Helligåndens nåde..... Når sjælen fylder hver celle i kroppen med kærlighed ophører alle dualiteter i lovsang.
Lad os hjælpe hinanden i denne udvikling

Overskrifter-Digogdinolie
Brug gerne din olie på fugtig hud - efter skintonic eller bad - og fordel den efter behov og ønske. Når du begynder at bruge en olie, kan du opleve, at din hud i de første uger suger meget til sig. Dernæst vil den være mættet, så du behøver mindre olie fremover. Undgå at stille olien i direkte sollys, sørg for god håndhygiejne og husk på, at olien er en levende substans, der optager dine energier, når du er begyndt at bruge den. Din fysiske og psykiske tilstand kan således spejle sig i olien. Evt. bundfald kan også skyldes naturlige årsager og optræder f.eks. ofte i forbindelse med macadamia nøddeolie og olier med harpiks.
Hver enkelt olie er en symfoni af duftnoter, som kan nå dig på mange planer og give dig en skøn oplevelse af luksus og eventyr. Du finder derfor mine olier præsenteret i smukke flakoner med håndlavede etiketter; en pryd på natbordet eller i badeværelset.
Min klassiske røgfarvede serie fremtræder med fransk elegance og et strejf af orientalsk luksus. Du vil desuden altid finde et udvalg af andre flakoner indkøbt i mindre partier. Særlige ønsker efterkommes, f.eks. firmagaver eller en personlig olie til en unik kvinde eller mand; dig selv eller én du holder af. Nye produkter introduceres i mit nyhedsbrev ( se forsiden ).Hvis du ønsker at få vejledning i brug af olier, farver, krystaller og symboler eller at høre mere om oliernes kulturhistoriske baggrund kan du booke en reading, en aftenpræsentation, en workshop eller et foredrag. For yderligere information kontakt mig venligst. For spørgsmål vedr. basisolier og/eller æteriske olier specifikt kan du også henvende dig til Aroma-alfen ved Ulla Kvintel, der importerer Primaveras produkter i Danmark.

 

EFTERSKRIFT

Overskrifter-som-i-himmelen
Den dag da Chiron fødtes, var der - til min store overraskelse - solformørkelse i Lilleasien og store dele af Afrika. Også Danmark var mærket med 15 % formørkelse. At månen dækker for solen betyder i astrologisk forstand, at sol og måne er i konjunktion dvs den maskuline og den feminine pol er forenet. Det slog mig, at jeg længe havde registreret, hvorledes mine ansigts- og kurolier lod til at udvikle sig med to distinkte særpræg i det jeg har kaldt en guld- og en sølvlinie, fuldstændigt modsvarende formørkelsens sol-måne konjunktion. Længe før CHIRON blev grundlagt afspejlede de kommende kosmiske begivenheder sig på mikroplan i olierne.... Tankevækkende.

Den første af de luksuriøse kropsolier er endvidere viet til kærlighedsgudinden Venus. Hør nu blot den danske astronom Michael Linden-Vørnles beskrivelse af naturfænomenet, som han oplevede det i Egypten: ”Under totaliteten var der hele vejen rundt i horisonten en smuk orange lysrand – nærmest som en 360 graders aftenskumring. Den klare planet Venus, som allerede dukkede op, inden formørkelsen blev total, var med til at gøre oplevelsen endnu mere spektakulær. Den forsynede os med et ekstra, tindrende fikspunkt på himlen ud over den formørkede sol. Også Merkur og Mars var på himlen, men dog langtfra så markante og iøjnefaldende” Denne smukke beskrivelse fik mig til at tænke på Buddha’s himmelvision, som beskrevet af Sonny Foltmar (Den healende cirkel, 138-139): ”En nat sad Buddha som sædvanlig i dyb meditation. Da himlen begyndte at lysne vendte Buddha tilbage fra sin meditation. I det øjeblik så han morgenstjernen Venus, der lysende steg op på østhimlen – og da vidste Buddha med sig selv, at han havde nået det fuldkomne.” – ”Dette var Buddhas eget kosmiske sind”.

Sagt med andre ord: Når vi vågner op til kærligheden til os selv, i os selv og igennem os selv oplyses vi i bevidstheden om at være kosmiske væsener.

”Verdenssjælen.....
dens største problem indtil i dag er at kun mineralerne og planterne har forstået at alt er ét”
                                              (Paolo Coelho, Alkymisten, 172)

God fornøjelse med olierne

Overskrifter-cybeleOnana-on

Har du lyst til at se min 3 minutters præsentationsvideo så klik her...! ( Beregn noget tid før den kommer op på skærmen )

 
Sitemap

CHIRON v/ Cybele Onana Bonakouvi Ph.D Mob. +45 22 42 06 24  Copyright © 2006 / 09